karéta kargo Unmanned derailed di Australia, cikti
Jarak jauh Systems Rail

Unmanned kargo karéta derails di Australia

kota Devonport dina kaayaan Tasmania Australia urang kaluar kontrol unmanned angkutan barang karéta derailed nyoplokkeun musibah poténsi ieu dihindari. Nurutkeun kana pernyataan dijieun ku pulisi Tasmanian, kaluar kontrol na unstoppable sakumaha fardhu Near Port of Devonport unmanned angkutan barang karéta derailed [Lainna ...]

06 Ankara

Sarwa TCDD rombongan Austria

TCDD, Rombongan Austria tampi: antara wawakil pausahaan operasi di séktor kareta api di Austria jeung TCDD, rapat dilaksanakeun di Stasiun Kereta Ankara Tower Rumah Makan Behiç Erkin Aula. Rapat di Républik Féderal Austria Duta Dr. Klaus Wölfer, Dirjen TCDD [Lainna ...]

61 Australia

Bombardier karéta ngahontal Australia

Bombardier ngahontal Kareta Australia: parusahaan Bombardier dihasilkeun kahiji tina karéta listrik nu anyar keur Kareta api Australia dina bulan Pebruari 16 ngahontal kota Australia ngeunaan Brisbane. karéta komuter baris ngalayanan tenggara Queensland di Australia sarta potongan xnumx'şarl 75 dihasilkeun salaku wagons. Bombardier, [Lainna ...]