panumpang kareta elazigda mobil carpti wel luka
23 Elazig

Paeh 2, 1 Gangguan

Panumpang Train Slammed dina Mobil di Elazığ 2 Paéh, 1 Tatu; Karéta panumpang di Elazığ, jalma 3 anu kacilakaan dina mobil anu ditabrak ku jalur nyebrang tingkat anu henteu terkawal dibawa ka rumah sakit. Nomer panumpang 22012 pikeun penerbangan Malatya-Tatvan di Ataşehir Kuartal Elazığ [Lainna ...]

mraniye Ataşehir Göztepe Subway
34 Istanbul

Istanbul Metro International Award

Penghargaan Internasional ka Istanbul Metro; Diwangun ku Perbandaran Metropolitan Istanbul, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro meunang hadiah kahiji dina kategori "Desain Infrastruktur" di AEC Excellence Awards, salah sahiji kompetisi arsitéktur anu paling penting di dunya. Upacara pangajén 19 di Las Vegas Autodesk dina bulan Nopémber [Lainna ...]