touax nalungtik gerbong kargo anu dilakukeun ku tudemsasin
58 Sivas

TOUAX Ujian Kargo Bebas TCDEMSAS

Kalayan 11 sarébu gerbong angkutan barang, Touax, perusahaan pemajakan kadua anu panglegana di Éropa, ngadatangan TÜDEMSAŞ pikeun ngabahas kaperluan gerbong karéta anu tiasa dianggo dina angkutan internasional. Touax mangrupikeun perusahaan internasional, didasarkeun di Paris sareng khusus dina angkutan karéta api. [Lainna ...]

video Kumaha wagons dihasilkeun
Eropa

Kumaha ngahasilkeun gerbong anu

Kumaha carana ngahasilkeun mobil LEGIOS, wagons kareta jeung produksi locomotives, perbaikan sarta mibanda taun panjang pangalaman dina modérnisasi lokomotif ngarah Éropa urang nyaéta mobil angkutan barang kareta jeung pabrik suku cadang. LEGIOS, cisterns, platform wagons, disegel wagons handap [Lainna ...]