Sistem rel Istanbul dibahas
34 Istanbul

Sistem Rail Istanbul aya dina Méja!

Munisipalitas Metropolitan Istanbul diayakeun Bengkel Sistem Rail dimana partisipasi lega ti para ilmuwan ka wawakil séktor disayogikeun. Bengkel difokuskeun kana padamelan anu dilakukeun kanggo sistem karéta api di Istanbul sareng léngkah-léngkah anu bakal dilakukeun saatosna. Pelatihan Sistem Rail 2019, Istanbul [Lainna ...]