izmire
35 Izmir

Injil Havaray ka Izmir

Monorail, anu rencanana baris diayakeun antara stasiun suburban Gaziemir ESBAS sareng Gaziemir New Fairground (Fair İzmir) dina taun 2016 munggaran di İzmir sawaktu kakuasaan Présidén Aziz Kocaoğlu, datang deui deui sareng présidén anyar Tunç Soyer. Walikota Izmir Metropolitan Municipality [Lainna ...]

34 Istanbul

proyék Topbas ieu dibolaykeun havaray

Sefaköy-Başakşehir proyék havaray ieu batal. Havaray tinimbang subway sarta sistem rail lampu bakal dilaksanakeun. Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Présidén Mevlut Uysal, sanggeus ditanya ku pengunduran diri Présidén Tayyip Erdogan, anu ditinggalkeun pos nu Kadir Topbas Sefaköy-Başakşehir havaray System [Lainna ...]

34 Istanbul

Havaray 'susunan off ti lebak

real estate pangpentingna di dunya tur dianggap salah sahiji rapat 2017 arsitéktur Cityscape Global, geus dibuka panto na di Dubai. real estate pangpentingna di dunya tur dianggap salah sahiji rapat 2017 arsitéktur Cityscape Global, geus dibuka panto na di Dubai. Taun ieu xnumx'inc nu [Lainna ...]