Naha rel
06 Ankara

Pentingna tina Kareta api ka Turki

Pentingna tina Kareta api pikeun Turki; Éta mangrupikeun unsur anu munggaran sareng paling penting tina pendekatan angkutan umum, anu gaduh émosi pentingna dina hal sistem transportasi. Éta mangrupikeun integrasi tina integrasi sareng pamekaran ékonomi. Éta nyumbang pisan pikeun pamekaran ékonomi, sosial sareng budaya tempat-tempat anu dialirkeun. Ékonomi, beurat [Lainna ...]