Naha rel
06 Ankara

Pentingna tina Kareta api ka Turki

Pentingna tina Kareta api pikeun Turki; Éta mangrupikeun unsur anu munggaran sareng paling penting tina pendekatan angkutan umum, anu gaduh émosi pentingna dina hal sistem transportasi. Éta mangrupikeun integrasi tina integrasi sareng pamekaran ékonomi. Éta nyumbang pisan pikeun pamekaran ékonomi, sosial sareng budaya tempat-tempat anu dialirkeun. Ékonomi, beurat [Lainna ...]

Izmir Denizli Karéta Peta
20 Denizli

Harga tiket karéta Izmir Denizli

Harga Tiket Sepur Izmir Denizli: Izmir Basmane Denizli Regional Train nyaéta karéta régional anu dioperasikeun ku TCDD Transportasi dina jalur karéta TCDD antara Basmane Railway Station sareng Stasion karéta api Denizli ku TCDD Transportation. 6 antara Izmir sareng Denizli unggal dinten [Lainna ...]

pingpingna lumangsung di stasion gaziray
27 Gaziantep

Kacilakaan di Stasiun Gaziray!

Kacilakaan di Stasiun Gaziray! : Munisipalitas Gaziantep Metropolitan, dirojong ku TCDD'in Gaziray Suburban Project di stasion dina taneuh runtuh kajantenan jalan Başpınar. Hasan Şahin, anggota CHP kotamadya Şahinbey, anu nampi inpormasi ti otoritas ku ngalakukeun pamariksaan di daérah éta. [Lainna ...]

tanda tangan pikeun konya subway
42 Konya

Ditunjuk pikeun Konya Metro!

Ditunjuk pikeun Konya Metro! : Walikota Konya Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ngumumkeun penandatanganan tanda tangan pikeun Konya Metro tina akun média sosial na. Kontrak ditandatanganan antara CMC sareng Tasyapi Consortium sareng AYGM, anu kéngingkeun lembut, ditandatanganan di Ankara. [Lainna ...]

Istanbul peta subway
34 Istanbul

Istanbul Metro Peta

Istanbul Metro sareng Metrobus Galur Stasiun Metrobus Nama Stasion Metro: Istanbul Metro sareng Metrobus Lines (Bener), Beylikdüzü Metrobus, Sistem Rel, Barisan Bandara Aksaray, Istanbul Metropolitan Munisipalitas Metro sareng Metrobus eureun, rencana jalur Istanbul metro [Lainna ...]