Dukungan Maas sayogi sayogi pikeun anu dibéré cuti bebas
06 Ankara

Dukungan Gaji Datang Pikeun Anu Sémat Candak

Menteri Keuangan sareng Keuangan Berat Albayrak nyarioskeun pernyataan dina akun média sosial na ngeunaan ukuran anu dilakukeun ngalawan wéb coronavirus. Nganggo ungkapan "prioritas kahiji urang nyaéta yén teu aya warga urang leungit padamelan", Albayrak nyatakeun yén aranjeunna parantos pancegahan. ieu [Lainna ...]