sup panas ti dapur ego ka murid
06 Ankara

Sup kanggo Murid EGO

Amalan ramah-santun di Perbandaran Ankara Metropolitan terus teu kabisa. Saatos petunjuk Walikota Metropolitan Walikota Metruritan Mansur Yavaş, sup panas sareng distribusi roti anu narik perhatian langkung saé, nyaéta [Lainna ...]

ego ngagungkeun ulang tahun
06 Ankara

EGO Ngagungkeun Poé Ke-77

Ankara Metropolitan Munisipalitas EGO Diréktur Jenderal, "77. Mil ulang taun Yayasan Kuruluş. Poé ulang taun organisasi anu diayakeun di Balé Konferensi Perbandaran Metropolitan; Wakil Sekretaris Jenderal Metropolitan Munafa Mustafa [Lainna ...]

Cag Atliyor di Pangangkutan Ankara
06 Ankara

Ankara Abad dina Pengangkutan

Ankara Abad dina Angkutan; Dina Lokakarya Angkatan Ulaşım Ankara ğinde diayakeun ku Ankara Metropolitan Munisipalitas EGO General Directorate, kabijakan transportasi masa depan modal anu dibahas. Bubuka Walikota Ankara Metropolitan Munisipalitas Mansur Yavaş [Lainna ...]


egoya beus énggal mésér
06 Ankara

300 Beus Anyar ka EGO

Mansur Yavaş, Walikota Ankara Metropolitan Munisipalitas, ngumumkeun yén aranjeunna bakal mésér beus 300 pikeun EGO. Yavaş nyatakeun yén hese nerapkeun sistem rel cahaya atanapi proyék BRT kusabab jalan overpasses. [Lainna ...]

ego manajer umum universitas
06 Ankara

Undangan ti General Manager EGO

Undangan ti General Manager EGO ka Universitas-Pamuda kalayan Passion for Bus; Sakarya University Sipil Teknik Sipil 4, anu nyebatkeun anjeunna nyéépkeun bagian anu tangtu dina kahirupan Ankara sareng nyaéta pencinta Ankara. siswa senior Enes Ekizer, [Lainna ...]