Dunya dibuka kalayan palabuhan Kocaeli
41 Kocaeli

Palabuhan Kocaeli Terbuka ka Dunya

Kartepe Summit-2019, anu museurkeun kana 'Urbanization and Happy Cities', terus gancang. Dina puncak anu diayakeun di distrik Kartepe, 'Kota sareng Pengangkutan' ieu dibahas. Diomongkeun dina sési éta, Profesional Universitas Gebze. Dr Mehmet Küçükmehmetoğlu A gateway ka dunya kalayan palabuhan Kocaeli [Lainna ...]

Balok Sasak Cavus disimpen
41 Kocaeli

Çavuşlu Bridge Girders Ditempatan

Kocaeli Munisipal Metropolitan, anu parantos pentingkeun pikeun proyék-proyék transportasi di puseur kota, teras badé ngerjakeun proyék-proyék anu bakal ngagampangkeun transportasi warga anu hirup di lingkungan luareun pusat. Dina arah ieu, dina jalan sambungan antara Distrik Körfez Çıraklı District sareng Distrik Derince Çavuşlu [Lainna ...]

komurhan koprusu di dunya
23 Elazig

4 di dunya. rengking

Pangwangunan 2014 368 dimimitian dina harga jutaan pound Kömürhan Bridge terus janten laju. Jambatan kasebut, anu bakal asup kana literatur dunya saatos réngsé, ditujukeun kanggo réngsé sareng dibuka pikeun lalu lintas di 2020. Tempatna antara jalan tol Malatya-Elazığ, dina Jambatan Kömürhan na [Lainna ...]