Istanbul bakal janten pusat logistik
34 Istanbul

Puseur Logistik Istanbul

Istanbul bakal janten Pusat Logistik; kargo hawa ngalirkeun serangan di Turki. Léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun pikeun ngajadikeun Istanbul janten pusat logistik global parantos dilebetkeun kana "Program Taunan Présidén 2020. Industri logistik Turki, 2018 dina 372 milyar [Lainna ...]

cahit turhan
34 Istanbul

Bandara Istanbul Terus Tumuwuh

Mehmet Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, medarkeun artikel judulna "Bandara Istanbul Terus Ngembangkeun ısında dina Nopémber ngaluarkeun majalah Raillife. Surat gempungan aviation Menteri Turhan Turki di Istanbul dina bandara mawa 3. jalan landasan nuju teras gancang. [Lainna ...]