garis métroba masihan alarm
34 Istanbul

Metrobus Line Alarm!

Kapadetan garis metrobus, nyaéta kakurangan angkot di Istanbul, parantos ngalih kana agenda Majelis Istana Metropolitan Istanbul. Peningkatan jumlah panumpangna ngeureunkeun eureun Altunizade ogé ambekan. SözcüNumutkeun kana laporan Ozlem Guvemli'nin; Garis Metric Metrobus mawa jutaan panumpang antara dua buana di Istanbul [Lainna ...]