Railway

Sanliurfa TRAMBUS Cara Asfaltlanıy

Taun ka tukang, ngaronjat ku 5 25 persén penduduk pikeun nungkulan masalah transportasi belanja hirup maranéhanana di Şanlıurfa Municipality Trambus Project aya geus ngahontal tungtung studi maranéhanana. pangrojong pinuh ti warga di tempat munggaran diresmikeun pikeun Project TRAMBUS pondok [Lainna ...]