kancing dipencet di istanbul
34 Istanbul

Channel Pressed di Istanbul

Channel Pressed di Istanbul; Tombol na parantos dipencet dina Saluran proyék Istanbul, anu bakal direalisasikeun kalayan modél ngawangun-oper-transfer, anu hargana 75 milyar pon. Proses proyék Kanal Istanbul nyaéta ngagancangan. 28 dina Direktorat Umum Permit sareng Pemeriksa Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi [Lainna ...]

panumpang kareta elazigda mobil carpti wel luka
23 Elazig

Paeh 2, 1 Gangguan

Panumpang Train Slammed dina Mobil di Elazığ 2 Paéh, 1 Tatu; Karéta panumpang di Elazığ, jalma 3 anu kacilakaan dina mobil anu ditabrak ku jalur nyebrang tingkat anu henteu terkawal dibawa ka rumah sakit. Nomer panumpang 22012 pikeun penerbangan Malatya-Tatvan di Ataşehir Kuartal Elazığ [Lainna ...]