balikesir padésan damel sasak
10 Balikesir

Balıkesir Nagara Daérah Dibina Aman

Jambatan aman diwangun di padésan Balıkesir; Jembatan Walungan Hungaria-Karamanlar sareng Nusret-Kepsut, anu bahaya pisan dienggo, diroboh ku Perbandaran Metropolitan Balıkesir sareng diwangun deui salaku jalur aman sareng dua kali. Buka pikeun lalu lintas [Lainna ...]