sikep burseboard pikeun siswa
16 Bursa

Sikep Bursadist siswa

Ku penderita anu dialaman ku murid nganggo kartu langganan (Bursardscards) dina angkutan Bursa kusabab 'liburan sakola' bakal ngaleungitkeun ku Metropolitan Munisipalitas. Milari sagala sakola di Turki 'anceman coronavirus kusabab' atikan antara 16 Maret-30 April [Lainna ...]

trem diganggu di Bursa
16 Bursa

Jasa Tram Dipundut di Bursa

Munisipalitas Bursa Metropolitan ngumumkeun yén jasa tram T19 sareng T1 bakal ditunda dina ruang lingkup jenis koronavirus (Covid-3). Dina pernyataan anu dilakukeun ku akun média sosial BURULAŞ, T1 sareng mobil trem T3 parantos aya [Lainna ...]