ekrem imamoglu kanal mangrupikeun proyék perumahan istanbul
34 Istanbul

Ekrem İmamoğlu: Kanal Gedong Kanal İstanbul?

Walikota Metropolitan Istanbul Ekrem İmamoğlu nyarios dina "Bengkel Angkatan Laut Çalış anu diayakeun dina ulang taun 564" Tersane-i Amire kuruluş. Imamoglu ngungkabkeun panemu ngeunaan İstanbul Kanal Istanbul ”proyék sareng saurna," kuring henteu kantos janten setan belet dina kahirupan kuring. [Lainna ...]

aplikasi mobile isbike diénggalan
34 Istanbul

İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed

İSPARK, cabang tina Istanbul Munisipal Metropolitan, nganyahokeun aplikasi sélulér İSBİKE, proyék ngembangkeunana. Ayeuna langkung gampil nyéwa sapédah di Istanbul nganggo téknologi mobile. Istanbul Metropolitan Munisipalitas (IMM) muter-muter di kota [Lainna ...]

istanbullularin yuzde teu gaduh ide ngeunaan saluran istanbul
34 Istanbul

88 henteu gaduh ide ngeunaan Channel Istanbul

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluların yüzde 88’nin Kanal İstanbul ile ilgili fikrinin bulunmadığını belirterek, Ocak ayında kamuoyuna açık çalıştay yapacaklarını açıkladı. İmamoğlu, “Kimse 3 çocuk babası vatandaş Ekrem [Lainna ...]

alat iett siap pondok
34 Istanbul

Kendaraan IETT Siap Sasaran

Sajumlah kendaraan 6 rébu 154 nyambung ka IETT dipasang kalayan ban usum tiris anu saluyu sareng paraturan. Piring éta dicét sareng antiantipén ditambah kana cai wiper. Sistem pemanasan dina kendaraan ditumpak. Wicks dina sistem tilepan sareng [Lainna ...]

adapazari pendik jasa karéta ningkat
34 Istanbul

Jadwal Karéta Pendem Adapazarı Pendak

Jadwal Karéta Adapazarı Pendik Ditambah; Jumlah penerbangan dina garis Adapazarı-İzmit-Pendik, dimana penerbangan 8 silih dilakukeun unggal dinten, parantos ningkat ti ayeuna. Karéta munggaran ti Adapazarı bakal diayakeun antara Adapazarı sareng Pendik. [Lainna ...]