pingpingna lumangsung di stasion gaziray
27 Gaziantep

Kacilakaan di Stasiun Gaziray!

Kacilakaan di Stasiun Gaziray! : Munisipalitas Gaziantep Metropolitan, dirojong ku TCDD'in Gaziray Suburban Project di stasion dina taneuh runtuh kajantenan jalan Başpınar. Hasan Şahin, anggota CHP kotamadya Şahinbey, anu nampi inpormasi ti otoritas ku ngalakukeun pamariksaan di daérah éta. [Lainna ...]

kajawaraan dunya pikeun pangrungu dédéngéan lekasan
27 Gaziantep

Maju Ngadadak Ngobrol Ngiringan Dunya

Kantor Gaziantep Gubernur di koordinasi, Gaziantep Metropolitan Municipality Pemuda sarta Departemen Layanan Olahraga ieu réngsé jeung kapersidenan ka Turki Tuna Rungu Dunya Tuna Rungu Championships Ngabuburit diayakeun migawé bareng kalayan Féderasi Olahraga sarta 36 72 kilométer titik lomba. Mileage 36 di awéwé [Lainna ...]

proyék metro gaziantep sayogi
27 Gaziantep

Gaziray Sareng dina Persén 99

Usaha kanggo proyék metro, anu rencanana pikeun dilaksanakeun pikeun méréskeun masalah transportasi, anu mangrupikeun hiji masalah pangbadagna di Gaziantep, diteruskeun. Pilarian sumber daya terus pikeun proyék metro anu bakal ngamimitian ti Rumah Sakit Kota sareng manjangkeun ka Stasion Square. Gaziray sareng Proyék Metro [Lainna ...]