baskentray warta bakal dijalankeun dina interval menit
06 Ankara

Başkentray Karéta Apik didamel

Kusabab tina penurunan paménta penumpang kusabab wabah coronavirus (COVİD-19), kareta Başkentray disusun deui. Dina kontéks ieu, frekuensi penerbangan Başkentray, anu dijalankeun dina interval 15-menit, dirobih janten 30 menit. Panumpang henteu ngalaman tumbukan [Lainna ...]

menteri angkot dibawa ti tugas mehmet cahit turhan
06 Ankara

Menteri Angkutan Mehmet Cahit Turhan Bébas

Menteri Angkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan dipecat. Numutkeun kana 'kaputusan pasini' anu dipedar dina Warta resmi, Adil Karaismailoğlu diangkat janten Turhan. Pelantikan diterbitkeun dina Warta resmi kalayan tandatangan Présidén Recep Tayyip Erdoğan sareng [Lainna ...]