guncel yht karéta kali
06 Ankara

YBT Train Times Ayeuna

YBT Train Times Ayeuna; Karéta laju anu gancang, anu tiasa ngagampangkeun kahirupan urang dina angkutan intercity, teras nyambungkeun kota-kota anu béda, panumpang sareng budaya. Béda sareng fitur perjalanan anu béda sareng jinis gerbong [Lainna ...]

Naon ngeunaan proyék subway di Turki
16 Bursa

Nalika Subway Projects Situasi di Turki

Saatos kereta api bawah tanah Istanbul, anu dibawa ka agenda sareng krisis sumberdaya sareng ngadat bumi, panonna dihurungkeun pikeun proyék-proyék metro anu lumangsung di sakumna nagara. CHP Mersin Munisipalitas milarian pinjaman kanggo metro di Bursa sareng metro Kocaeli [Lainna ...]

kota dina proyék rail
06 Ankara

Proyék Sistem Rel Urban

Proyék Sistem Rel Urban; Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur ningkatkeun pangrojongana kana administrasi satempat pikeun nyebarkeun sistem rél urban di nagara urang. 2013 di Ankara dina Bulan Sabit Beureum-Çayyolu [Lainna ...]