panumpang kareta elazigda mobil carpti wel luka
23 Elazig

Paeh 2, 1 Gangguan

Panumpang Train Slammed dina Mobil di Elazığ 2 Paéh, 1 Tatu; Karéta panumpang di Elazığ, jalma 3 anu kacilakaan dina mobil anu ditabrak ku jalur nyebrang tingkat anu henteu terkawal dibawa ka rumah sakit. Nomer panumpang 22012 pikeun penerbangan Malatya-Tatvan di Ataşehir Kuartal Elazığ [Lainna ...]

lalu lintas diajar malatyali
44 Malatya

Malatya Saeutik Diajar Lalu Lintas

Malatya Saeutik Diajar Bumi; Malatya Departemen Metropolitan Munisipalitas Kabudayaan sareng Kabudayaan Departemen Kahadean Siswa Sekolah ngadatangan Taman Pendidikan Lalu Lintas. Siswa anu ngadatangan Taman Pelatihan Lalu Lintas anu diadegkeun ku Perbandaran Metropolitan di Yeşiltepe kedah ngalarapkeun aturan lalu lintas. [Lainna ...]