kancing dipencet di istanbul
34 Istanbul

Channel Pressed di Istanbul

Channel Pressed di Istanbul; Tombol na parantos dipencet dina Saluran proyék Istanbul, anu bakal direalisasikeun kalayan modél ngawangun-oper-transfer, anu hargana 75 milyar pon. Proses proyék Kanal Istanbul nyaéta ngagancangan. 28 dina Direktorat Umum Permit sareng Pemeriksa Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi [Lainna ...]

lalu lintas diajar malatyali
44 Malatya

Malatya Saeutik Diajar Lalu Lintas

Malatya Saeutik Diajar Bumi; Malatya Departemen Metropolitan Munisipalitas Kabudayaan sareng Kabudayaan Departemen Kahadean Siswa Sekolah ngadatangan Taman Pendidikan Lalu Lintas. Siswa anu ngadatangan Taman Pelatihan Lalu Lintas anu diadegkeun ku Perbandaran Metropolitan di Yeşiltepe kedah ngalarapkeun aturan lalu lintas. [Lainna ...]

pamukus pasabahce bersejarah
34 Istanbul

Bersejarah Paşabahçe Ferry bakal ditarik ka Haliç dina bulan Désémber

Bersejarah Paşabahçe Ferry bakal ditarik ka Haliç dina bulan Désémber; Nalika ngantosan dinten janten agul agul dina sisi basisir Beykoz, Paşabahçe Ferry sajarah, anu ditransfer deui ka Kota Lines ku inisiatif IMM, bakal dibawa ka Haliç Shipyard dina bulan Désémber sareng prosés pangropéa sareng perbaikan bakal diawalan. Saatos restorasi réngsé, kapal kasebut diwangun deui. [Lainna ...]