ego manajer umum universitas
06 Ankara

Undangan ti General Manager EGO

Undangan ti General Manager EGO ka Universitas-Pameget nganggo Bus Passion; Sakarya University Sipil Teknik Siprus 4, anu nyebatkeun anjeunna nyéépkeun bagian anu hirup dina Ankara sareng yén anjeunna minangka kekasih Ankara. siswa kelas Enes Ekizer, Présidén urang Mansur Yavaş, nafsu na [Lainna ...]