alat iett siap pondok
34 Istanbul

Kendaraan IETT Siap Sasaran

Sajumlah kendaraan 6 rébu 154 nyambung ka IETT dipasang kalayan ban usum tiris anu saluyu sareng paraturan. Piring éta dicét sareng antiantipén ditambah kana cai wiper. Sistem pemanasan dina kendaraan ditumpak. Wicks dina sistem tilepan sareng [Lainna ...]