16 Bursa

WAGONS UNTUK BASA DI BURULAS

BURULAŞ, perusahaan transportasi Perbandaran Metropolitan Bursa, ogé ngaleungitkeun kendaraan rel dianggurkeun saatos pesawat airfowl. BURULAŞ parantos ngarobihkeun Walanda dina mangsa jaman administrasi sareng dina jalur Bursaray kanggo lami. [Lainna ...]