turkcell sohor taun na
06 Ankara

Turkcell 25. Sohor

Kusabab lahirna, 25 taun, usaha unremitting Turki urang salaku téhnologi terus jadi nagara ngarah sarta Investasi, wengkuan Turkcell xnumx'inc sahiji acara ulang ngayakeun panarimaan husus di Ankara, ibukota. Panarimaan, Menteri angkutan sareng infrastruktur [Lainna ...]