kolecer pribumi pikeun helikopter gokbey nasional
06 Ankara

Kolécér pribumi ka Milli Gökbey Helikopter

Kalayan proyék Karbon sareng Kaca Serat Epoxy Prepreg Development (Kartal) bakal dilaksanakeun dina industri pertahanan Turki, katergantungan asing bakal ngaleungitkeun pasokan bahan-bahan anu dipaké dina produksi bantalan helikopter. Penerbangan sareng Spasi Turki di Proyek Kartal [Lainna ...]