16 Bursa

Ngeunaan Leitner Turki ...

24 Méi 2012 di LEITNER geus dipigawé bubuka resmi di Bursa, Bekasi. Pausahaan mobil sambungan kabel ngarah tina kantor sektor Leitner urang masih digawé di Bursa, Bekasi. LEITNER ropeways geus datang ka fore di Turki dina tilu wewengkon utama. Ieu: olahraga tiis, pariwisata sarta urban [Lainna ...]

Railway

Naon chairlift nu?

Naon chairlift nu? anu samet dewan, lolobana dina wangun resorts ski, ayana antara kubu pagawe sarta padumukan biasana dina bentuk kabel jenis mobil kabin leutik. Gondola mobil sambungan kabel atawa disebut di sababaraha nagara dina wangun Kabinet. [Lainna ...]