awas
16 Bursa

Uludağ Kabel Mobil Mobil!

Aranjeunna bakal angkat ka Uludağ ku kabel Mobil waé ..! ; Turki urang Uludag ku sambungan kabel mobil anu bakal warning sumping salah sahiji puseur usum penting paling pariwisata jeung alam. Pusat kota Bursa sareng jalur kabel Uludağ anu nyayogikeun transportasi alternatif parantos diurus. 140 [Lainna ...]