Lelang TCDD sareng hasil lembut
lembut buletin

RayHaber 14.11.2019 Bulletin Lembut

Personel Hizmeti Alınacaktır Özel Güvenlik Hizmeti Alınacaktır (TÜDEMSAŞ) Geçit Bekçiliği Hizmeti Alımı Personel Hizmeti Alınacaktır Benzer Demiryolu Karayolu ve Teleferik HaberleriRayHaber Buletin Tender 09.01.2019 09 / 01 / 2019 Stasiun Asuransi Tambahan Gare Road Construction Maintenance and Repair [Lainna ...]

bulteni lembut
lembut buletin

RayHaber 12.11.2019 Bulletin Lembut

Sistem Teknologi Inpormasi Pangropéa sareng Perbaikan Daya Perolehan Perolehan Sivas Bostankaya Panumpang Beus Pengangkutan Beus Agen Karéta Jalanan sareng Kabel Mobil BeritaRayHaber Buletin 25.01.2019 Tender 25 / 01 / 2019 Teu aya catetan lembut pikeun 25.01.2019 dina sistem urang.RayHaber 04.02.2019 Lelang [Lainna ...]

bulteni lembut
lembut buletin

RayHaber 08.11.2019 Bulletin Lembut

Operasi Fasilitas Pemanasan Tengah Bakal Dipikir Jantenan Pikeun Pekerjaan Pikeun Dilayanan Di YHT VIP Aula Anggota Pekerjaan Anu Bakal Diangkat Jaminan Kaamanan Pribadi Bakal Dijaih (TÜLOMSAŞ) Railway Road sareng Kabel Mobil BeritaRayHaber Buletin 25.01.2019 Tender 25 / 01 / 2019 Dina sistem 25.01.2019 urang [Lainna ...]

bulteni lembut
lembut buletin

RayHaber 06.11.2019 Bulletin Lembut

Garis Irmak Zonguldak Km: 378 + 220 Overpass konstruksi TÜLOMSAŞ 2020 Lingkungan Taun, Taman, Peraturan Taman sareng Pangropéa Kayu Kayu Merentas kayu Dibela Tingkat Dilindungan Tingkat Pameuntasan Operasi Pegawai Palayanan Mésérkeun Jalan Rail Sarua sareng Berita KabélRayHaber 25.01.2019 Bulletin Lembut [Lainna ...]