trem nostalgia datang ka mi
33 Mersin

Trik Nostalgia Nuju ka Mersin

Munisipalitas Mersin Metropolitan ngamimitian ngerjakeun Rencana Master Mersin Landscape anu mangrupikeun mimiti dina sajarah kota. Karya-karya dimimitian dina kapamingpinan Walikota Mersin Metropolitan Vahap Seçer sareng disiapkeun ku mikirkeun dinamika kota. Walikota Metropolitan Milih, nambut kantor [Lainna ...]