kancing dipencet di istanbul
34 Istanbul

Channel Pressed di Istanbul

Channel Pressed di Istanbul; Tombol na parantos dipencet dina Saluran proyék Istanbul, anu bakal direalisasikeun kalayan modél ngawangun-oper-transfer, anu hargana 75 milyar pon. Proses proyék Kanal Istanbul nyaéta ngagancangan. 28 dina Direktorat Umum Permit sareng Pemeriksa Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi [Lainna ...]

mraniye Ataşehir Göztepe Subway
34 Istanbul

Istanbul Metro International Award

Penghargaan Internasional ka Istanbul Metro; Diwangun ku Perbandaran Metropolitan Istanbul, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro meunang hadiah kahiji dina kategori "Desain Infrastruktur" di AEC Excellence Awards, salah sahiji kompetisi arsitéktur anu paling penting di dunya. Upacara pangajén 19 di Las Vegas Autodesk dina bulan Nopémber [Lainna ...]

pamukus pasabahce bersejarah
34 Istanbul

Bersejarah Paşabahçe Ferry bakal ditarik ka Haliç dina bulan Désémber

Bersejarah Paşabahçe Ferry bakal ditarik ka Haliç dina bulan Désémber; Nalika ngantosan dinten janten agul agul dina sisi basisir Beykoz, Paşabahçe Ferry sajarah, anu ditransfer deui ka Kota Lines ku inisiatif IMM, bakal dibawa ka Haliç Shipyard dina bulan Désémber sareng prosés pangropéa sareng perbaikan bakal diawalan. Saatos restorasi réngsé, kapal kasebut diwangun deui. [Lainna ...]