samsunspor supporter ti tram bébas isukan
55 Samsun

Samsunspor supporter Isukan Free tram

Walikota Metropolitan Samsun Mustafa Demir ngumumkeun yén trem bakal bébas antara 13.30 - 10.00, pikeun fans anu bakal nyayogikeun Yılport Samsunspor - Aktivitas Kegiatan Amed Sportive, anu bakal dimaénkeun tabuh 16.30:XNUMX énjing. Présidén Mustafa [Lainna ...]

iztasit bakal hirup di bergama
35 Izmir

İZTAŞIT Bakal Hirup di Bergama

Izmir Walikota Metropolitan Tunç Soyer patepang sareng mukhtar Bergama. Pasamoan nembé jam lima. Tunç Soyer tanggung jawab pikeun seueur proyék anu bakal aranjeunna sadar di kabupaten, tina angkot ka infrastruktur, tatanén nepi ka proyék sosial. [Lainna ...]


musisi steamer dipilih
34 Istanbul

Musisi Steamboat Dipilih

Kotamadya Metropolitan Istanbul (IMM) City Lines Inc. milih musisi féri. City Lines, anu angkat ka énggal kanggo ngadamel prestasi musik anu langkung saé langkung saé, nyiptakeun juri pikeun ngaidentifikasi musisi steamer. [Lainna ...]