milyar pon per taun
06 Ankara

17 Billion Lira

Anu diayakeun di handapeun naungan Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur, kalayan dukungan téknis Diréktur Umum Investasi Infrastruktur, Diréktur Umum Jalan Raya sareng Féderasi Jalan Raya (IRF). Jalan Raya Internasional, Bridges and Tunnels Spésialisasi khusus muka panto. Menteri Turhan, Kongresium di Ankara [Lainna ...]