pingpingna lumangsung di stasion gaziray
27 Gaziantep

Kacilakaan di Stasiun Gaziray!

Kacilakaan di Stasiun Gaziray! : Munisipalitas Gaziantep Metropolitan, dirojong ku TCDD'in Gaziray Suburban Project di stasion dina taneuh runtuh kajantenan jalan Başpınar. Hasan Şahin, anggota CHP kotamadya Şahinbey, anu nampi inpormasi ti otoritas ku ngalakukeun pamariksaan di daérah éta. [Lainna ...]