gallate Unkapanı dibuka mun lalulintas maritim tur Haliç Metro Bridge for wengi ayeuna
34 Istanbul

Salaku hasil tina lembut tina Haliç-Unkapanı Jalan Raya Torowongan Torowongan Pameuntasan Konstruksi

Salaku hasil tina lembut kanggo Haliç-Unkapanı Jalan Raya Torowongan Torowongan Pameuntasan Jalan Haliç: 2016 / 210419 KİK, kontrak kanggo karya pangwangunan Haliç - Unkapanı Jalan Raya Torowongan Torowongan Pameuntasan Perpustakaan, nu dijalankeun ku Istanbul Metropolitan Municipality Directorate of Infrastructure Services. Tawaran wisata dikumpulkeun dina 1. [Lainna ...]