02 / 06 / 2020
loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Lembut bewara: Saré Beton ka dibeuli

@ Juni 2 14: 00 - 15: 00

TL1


iklan lembut b beuli sésér

Mésér bobo Sleep
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi

309000 B 70 Pre-Tretile Preparen beton bobo anu bakal diusahakeun ku padamelan kabuka dumasar kana tulisan 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19, sareng tawaran ngan bakal ditampi sacara éléktronik via EKAP. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2020 / 193420
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Street No: 3 06340 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Nomer telepon sareng fax: 3125204311-4351 - 3125206211
ç) Halaman wéb dimana dokumen tender tiasa diteuteup sareng diunduh nganggo e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-lembut tina meuli barang
a) Ngaran: 309000 buah B 70 Tidur beton Pre-Tensioning Pra-ditarik saré
b) Quality, tipe na jumlah:
309.000 B 70 Pre-Tensioning sleeper beton Pra-ditarik
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat anu bakal diserenkeun / dikirimkeun: Pikeun dianggo di Renovasi Jalan Gömeç-Yeniçubuk, jumlahna 47.000 sare beton (POZ 47.000) dikirimkeun di Stasiun Gömeç sareng 94 dikirimkeun di Stasion Sarıoğlan, kanggo dianggo di Akhisar-Balıkesir Renovasi Jalan 000. 1 unit, 43.000 unit anu dikirimkeun ti Stasion Kırkağaç sareng 55.000 unit anu dikirimkeun ti Stasiun Çukurhüseyin, jumlahna aya 57.000 unit (POZ 155.000), 2 unit dikirimkeun ka Hacıkırı-Çiftehan Road Renovation, 20.000 unit anu dikirimkeun ka Stasion Çacıktehan sareng 20.000 unit pikeun ngirim Stasion Çiftehan. sare beton (POZ 20.000)
ç) Tanggal / waktos pangiriman: Saatos ditandatanganan kontrak, éta bakal aya di bets di pabrik pabrik sapertos anu dipasihkeun di handap.

  • Pesta Kadua: 1 unit: 50.000 dinten kalénder
  • Pesta Kadua: 2 unit: 50.000 dinten kalénder
  • Pesta Kadua: 3 unit: 50.000 dinten kalénder
  • Pesta Kadua: 4 unit: 50.000 dinten kalénder
  • Pesta Kadua: 5 unit: 50.000 dinten kalénder
  • Pesta Kadua: 6 unit: 59.000 dinten kalénder

Dina kasus panawaran separa, 1.POZ 94.000 unit 1.Pilih 47.000 unit 45 dinten kalénder sareng 2.Pertugas 47.000 30 dinten kalénder 2.POSE 155.000 unit 1.Part 43.000 unit 45 dinten kalénder, 2.Partina 55.000 30 dinten kalénder sareng 3.party 57.000 potongan 30 dinten kalénder 3.POZ 60.000 potongan 1st partai 20.000 potongan 45 dinten kalénder, 2.party 20.000 30 dinten kalénder sareng 3.party 20.000 potongan 30 dinten kalénder Pangiriman bakal dilakukeun dina aréa saham anu ditangtukeun dina 45 dinten. Prosedur adat dina pembida asing: (Ngalebetkeun PPN) sadaya biaya, kalebet pajeg adat, upami lumangsung nalika clearance adat, Dana Dukuran Sumber Daya Usaha (RUSF), pajak, gambar, biaya, demurrage, gudang sareng biaya ordino milik kontraktor. Salaku balikan, éta bakal dikirimkeun ka tempat kerja anu relevan, anu tempat pangiriman terakhir saatos dilakukeun ku Konsultasi Adat anu ditangtukeun ku Kontraktor (kalayan biaya kontraktor) anu bakal dipasihkeun ku Administrasi di Diréktur Customs relevan.
d) dimimitian gawé dina: karya wajib ngamimitian kana penandatanganan kontrak.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 02.06.2020 - 14: 00
b) Tempat rapat komisi tender (alamat di mana e-tenders bakal dibuka): Direktorat Jual Umum TCDD sareng Rapat Jaringan Rapat 3.kat 4052 no.

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
June 2
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Janten kahiji komen

koméntar