02 / 06 / 2020
loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Karéta Karéta Bakal Rengse Diyarbakır Kurtalan Line

@ Méi 28 10: 30 - 15: 30

TL1


jalur jalan diyarbakir saltalan jalur urug perbaikan

Jalan Kareta api
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 5. Purchasing manajemén aréa

DİYARBAKIR-KURTALAN LINE KM: 151 + 750-152 + 000 BATU WONG, TRAPEZE Ditch, DIPIN DIPIN DAN JALAN PELAKSANAAN karya bakal ditarik ku metode tender kabuka saluyu sareng tulisan 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. bakal dibawa. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lélang tiasa dipendakan di handap:
KN: 2020 / 234221
1 of Administrasi
a) Ngaran: REPUBLIK JAWATAN KURTUS JAMINAN TURKEY NEGARA NEGARA (TCDD) 5. KABUPATEN PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. TIDAK: 10 / 2 44080 YEŞİLTEPE / YEŞİLYURT / MALATYA
c) Telephone na fax angka: 4222124800 - 4222124816
ç) Halaman wéb dimana dokumen tender tiasa diteuteup sareng diunduh nganggo e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Nami: DİYARBAKIR KURTALAN LINE KM: BATU WONG, DATANG TRAPEZE, DATANG BIP DAN DAFTAR JALAN ANTARA 151 + 750-152 + 000
b) Quality, tipe na jumlah:
Pangwangunan batu runtah sareng batu kuari 2025,000 m3 (Kalayan mortir beton dicampur siap) (Sadaya kalebet gandeng anu dibina dina).
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat anu dilakukeun / dikirimkeun: tilu
d) Waktos / tanggal pangiriman: dinten kalénder 180 (saratus dalapan puluh) ti pangiriman tempat.
d) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 28.05.2020 - 10: 30
b) Tempat rapat komisi lembut (alamat dimana e-tenders bakal dibuka): TCDD 5. DITARIKKEUN KABEH DIREKTOR HENTEUN HALL

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
mungkin 28
jam:
10: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
website:
https://tcdd.gov.tr

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Malatya 5. Direktorat régional
İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Janten kahiji komen

koméntar