Harga Promosi 2020 Ayeuna - Kanggo Perusahaan Turki

kunaon RayHaber?

Paragraf

Kombinasi pariwara sareng inpormasi. Struktur kecap Advertorial asalna tina kombinasi kecap "pariwara" sareng redaksi ial .. Nalika ngalakukeun iklan advertorial pikeun produk atanapi jasa, tujuanana ngahontal informasi ieu kalayan target pamiarsa. Kusabab urang dina umur internét, alternatif iklan advertorial tinimbang iklan fiksi mangaruhan duanana pariwara sareng target pamirsa langkung seueur. Ku alatan éta, laju uih deui iklan advertorial cukup luhur.

Iklan / Iklan

teu Jenis Iklan parnyataan ongkos
3.1 Poean (1 sapotong) Téks, visual sareng tautan, téks indelible Dofollow £ 150
3.2 Mingguan (3 lembar) Téks, visual sareng tautan, téks indelible Dofollow £ 400
3.3 Bulanan (12 unit) Téks, visual sareng tautan, téks indelible Dofollow £ 1.500

Kanggo conto artikel promosi Klik di dieu!

  • Harga teu kaasup PPN pikeun sadaya iklan.

Syarat anu dibutuhkeun

  • Tautan dina tulisan promosi kudu paling 3.
  • 5 poto atanapi 1 pidéo katampi.
  • Taruhan, judi, tulisan promosi pikeun yuswa 18 taun teu katampa.

Ngubarkeun Makalah Bodas

Bubuka anjeun komunikasi @rayhaber.com Anjeun tiasa ngirim kana alamat kami atanapi anjeun tiasa ngahubungi kami di nomer telepon di handap.

pamayaran

Saatos serat perkenalan dipedalkeun, panumbu publikasi dikirim ka nasabah. Dina dinten anu sami saatos cek, pamayaran dituduhkeun pangiriman ti bank atanapi pembayaran PayPal.

Pamayaran ditampi sateuacan bungkusan mingguan sareng bulanan.

Sejenna kontak

T: + 90 232 700 0 729
@: ngahubungan @rayhaber.com
W: www.rayhaber.com

Ngaiklankeun!


Saleresna 2020 Berita Advertorial (Newsletter) Harga - Perusahaan Non-Turki

Iklan Advertorial

Éta mangrupikeun presentasi inpormasi nganggo iklan. Struktur kecap advertorial asalna tina kombinasi kecap "pariwara" sareng "redaksi". Nalika ngalakukeun iklan advertorial pikeun produk atanapi jasa, tujuanana pikeun ngahontal éta pikeun panongton udagan kalayan inpormasi éta. Kusabab urang nuju umur internét, alternatif iklan advertorial tinimbang iklan fiksi mangaruhan duanana pariwara sareng target panongton langkung seueur. Kusabab ieu, laju uji pariwara advertorial cukup luhur.

Berita Advertorial / Publisher Newsletter

teu Jenis Iklan gambaran Harga (per ad)
3.1 Poean (1 ngaran) Téks, gambar sareng tautan, Dofollow teu pernah kadaluwarsa 75 eur
3.2 Mingguan (3 iklan) Téks, gambar sareng tautan, Dofollow teu pernah kadaluwarsa 200 eur
3.3 Bulanan (12 Iklan) Téks, gambar sareng tautan, Dofollow teu pernah kadaluwarsa 750 eur

Klik Ieuh pikeun conto!

  • PPN teu kalebet.

syarat

  • Tautan dina tulisan promosi kudu paling 3.
  • 5 poto atanapi 1 pidéo katampi.
  • Taruhan, judi, kontén promosi +18 teu ditampi.

Pikeun Ngubarkeun

E-mail advertorial anjeun ka komunikasi @rayhaber.com atanapi anjeun tiasa ngahubungan ka kami.

pamayaran

Sanggeus medarkeun iklan, panerbitan publikasi dikirim ka nasabah. Dina dinten anu sami saatos cek, pamayaran didakwa parantos transfer bank atanapi pamayaran PayPal.

Pamayaran ditampi sateuacan bungkusan mingguan sareng bulanan.

kontak

T: + 90 232 700 0 729
@: ngahubungan @rayhaber.com
W: www.rayhaber.com

Milarian Berita Railway