02 / 06 / 2020
loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Pangropéa 1 Taun sareng Perbaikan Dinten Gawé pikeun Karya Pangapéran Wagon

@ Juni 4 14: 30 - 15: 00

TL1


karya perbaikan gerbong

TCDD Angkutan Inc. Direktorat Jenderal
Pangropéa 1 Taun sareng Perbaikan Layanan Deui Karya ngalereskeun Wagon
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan

administrasi Xnumx.iş urang sorangan;

Ngaran: TCDD Transportation Inc. Direktorat Umum
Alamat: Kacamatan Altındağ, Hacı Bayram Mah. Hipodrom Caddesi No: 3
Gar-Ankara / Turki
nomer telepon: 90.312.309 05 15 / 71579
Jumlah fax: 90.312.309 13 65
Alamat e-mail: satinalmadairesi@tcddtasimacilik.gov.tr
Ngaran-ngaran gelar tina jalma anu relevan: Yavuz YALÇIN Kepala Kantor

xnumx.istekli anu bisa méré informasi ngeunaan lembut teh ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek tina jasa lembut;
a. Nama: AC, pengumuman, sora, internét, kulkas, kompor kompor, samovar, batré, listrik, lampu, tina 698 gerbong (574 Wagons Penumpang Udara Hawa, 22 Wagons Administratif, 86 Generator Wagons sareng 16 Gerbang Wagon Armored). Penyediaan jasa jasa pangropéa-taun 1 pikeun perbaikan fungsional tina kaca, panto, cai, pamasangan, langsir, korsi sareng / atanapi WC vakum.

b. IRB angka pendaptaran: 2020 / 228058
c. Kuantitas sareng jinis: 698 gerbong (574 Gerbang Penumpang Hawa Udara, 22 Wagons Administratif, 86 Generator Wagons sareng 16 Gerbang Wagon Armored) AC, pengumuman, sora, internét, kulkas, kompor kompor, samovar, batré, listrik. suplai jasa pangropéa 1 taun-perbaikan tina perbaikan lampu, kaca, panto, cai, pamasangan, langsir, korsi sareng / atanapi WC vakum.

D. Tempat dimana jasa bakal dilaksanakeun:
Diréktur Pangropéa Kendaraan Istanbul; Halkalı, Adapazarı sareng Arifiye
Diréktur Pangropéa Kendaraan Ankara Diréktur; Marşandiz, Eskişehir sareng Kayseri,
Diréktur Pangropéa Kendaraan İzmir; Alsancak, Basmane, Balıkesir, Bandırma, Uşak, Denizli
Diréktur Pangropéa Sivas Vehicle Diréktur; Sivas, Kars, Bostankaya, Erzurum,
Diréktur Pangropéa Kendaraan Malatya; Malatya, Diyarbakır, Elazığ, Kurtalan sareng Tatvan
Diréktur Pangropéa Layanan Adana Vehicle; Adana sareng Konya
Afyonkarahisar Diréktur Pangropéa Vehicle Diréktur; Afyonkarahisar, Kütahya, Tavsanli

ka. Inpormasi séjén: nyatakeun dina Spésifikasi Téknis sareng anneaksna.

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
a. Prosedur ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b. Alamat pikeun lembut: TCDD Taşımacılık A.Ş. Diréktur Jéndral hipotrométad Distrik Anafartalar No. 3 Gar-ANKARA / TURKEY
c. Tanggal Lelang: 04 / 06 / 2020
d. waktos deadline: 14: 30
ka. Tempat Rapat Komite Tender: Direktorat TCDD Umum Pembelian sareng Inpormasi Pengawasan Jurusan Pertemuan (4052 No. B) Altındağ, lingkungan Anafartalar, Hippodrome Caddesi, No: 3 Gar-ANKARA / TURKEY

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
June 4
jam:
14: 30 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
website:
https://tcdd.gov.tr

organizer

TCDD Angkutan Inc.
telepon:
0312 309 05 15
Surélék:
lojistikdairesi@tcddtasimacilik.gov.t nyaéta
website:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/

tempat

TCDD Angkutan Inc. Direktorat Jenderal
Altındağ Kuartal Hippodrome Anafartalar Caddesi No: 3
Ankara, Ankara 35530 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/

Janten kahiji komen

koméntar