02 / 06 / 2020
loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Pamutahiran Torowongan Nomer 3 Di antara Stasiun Muratbağı-Palu

@ Juni 3 10: 30 - 11: 30

TL1


Rehabilitasi torowongan wilanganna antara stasiun palu muratbagi

TCDD 5. kantor régional
Rehabilitasi Torowong Nomer 3 Di antara Stasiun Muratbağı-Palu
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran
Artikel 1 - Administrasi Émbaran
1.1. Administrasi The;
a) Ngaran: REPUBLIK JAWATAN KURTUS JAMINAN TURKEY NEGARA NEGARA (TCDD) 5. KABUPATEN PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. NO: 10/2 44080 TAE / - YEŞİLYURT / MALATYA
c) Jumlah Telephone: 4222124800
d) Jumlah fax: 4222124816
d) Ngaran, nami kulawarga sareng jabatan anu relevan: YUSUF KARAKUŞ ENGOLERI GEOLOGY
Artikel 2 - matuh tina lembut / Émbaran ngayakeun
2.1. Subjek tina lembut / meuli;
a) Nami: YHT LINE, BREEDING TUNNEL 3 (KM: 83 + 970-84 + 276), ANTARA TERBARU MURATBAĞI-PALU
b) Jenis: Gawéna
c) Peraturan Pelaksanaan Patali: Nerapkeun Perda dina Konstruksi Tukang Konstruksi
ç) Nomer proyék investasi (dina karya konstruksi): 2020.E010070.05.30
d) Code:
e) Kuantitas:
YT LINE BREEDING NO.3 TUNNEL (KM: 83 + 970-84 + 276) ANTARA PERANGKAAN MURATBAĞI-PALU
Inpo Salajengna aya di papiliun administrasi keur spésifikasi nu.
f) Tempat dimana padamelan bakal dilakukeun / barang bakal dikirimkeun: ELAZIĞ
Artikel 3 - informasi nu patali jeung lembut teh
3.1.
a) nomer Ngayakeun register: 2020 / 234038
b) Prosedur Ngayakeun: lembut muka.
c) lembut (deadline) jeung titimangsa: 03.06.2020
Waktos: 10: 30
ç) Tempat rapat komisi lembut (alamat di mana e-bids bakal dibuka): TCDD 5th REGIONAL DIRECTORATE MEETING HALL

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
June 3
jam:
10: 30 - 11: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Malatya 5. Direktorat régional
İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Janten kahiji komen

koméntar