02 / 06 / 2020
loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Perbaikan Karya di NM Line Urug Area

@ Juni 2 10: 30 - 11: 30

TL1


iklan tender nm line longsor area perbaikan

Gawéna ngayakeun bewara
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 5. Purchasing manajemén aréa

Pamutahiran di Area Urug Tahan antara NM Line Km: 156 + 392 sareng Km: 156 + 456 (Torowongan 8) Karya konstruksi bakal ditambangan ku metode tender kabuka saluyu sareng tulisan 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19, sareng tawaran ngan bakal katampi ngalangkungan EKAP. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lélang tiasa dipendakan di handap:
KN: 2020 / 247388
1 of Administrasi
a) Ngaran: REPUBLIK JAWATAN KURTUS JAMINAN TURKEY NEGARA NEGARA (TCDD) 5. KABUPATEN PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: ÖZALPER MAH. İSTASYON CAD. NO: 1 TAJUK / MALATYA TAHUN / MALATYA
c) Telephone na fax angka: 4222124800 - 4222124816
ç) Halaman wéb dimana dokumen tender tiasa diteuteup sareng diunduh nganggo e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Pamutahiran di Daérah Bumi di antara Ngaran: Garis NM Km: 156 + 392 sareng Km: 156 + 456 (Torowongan 8)
b) Quality, tipe na jumlah:
1241 m sasak atanapi lahan longsor Ø 100 cm diaméterna, tuang tihang di tempat dina ukuran waé
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat anu dilakukeun / dikirimkeun: MALATYA
ç) Tanggal / waktos pangiriman: 200 (dua ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.
d) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 02.06.2020 - 10: 30
b) Tempat rapat komisi lembut (alamat dimana e-tenders bakal dibuka): TCDD 5. DITARIKKEUN KABEH DIREKTOR HENTEUN HALL

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
June 2
jam:
10: 30 - 11: 30
waragad:
TL1
tag acara:
website:
https://tcdd.gov.tr

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Malatya 5. Direktorat régional
İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Janten kahiji komen

koméntar