01 / 06 / 2020
loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: YHT Setét bakal Bébas

@ Juni 3 14: 30 - 15: 30

TL1


pengumuman lembut set yht bakal dibenerkeun

Direktorat Jenderal TCDD
YHT Sets bakal dibenerkeun
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel Administrasi Émbaran 1- Usaha Nu boga
1.1. Administrasi boga bisnis;
a) Ngaran: Républik Turki Propinsi Propinsi Railway Co. Direktorat Umum
b) Alamat: Kacamatan Altındağ, Kacamatan Hacı Bayram, Hipodrom Caddesi, Teu: 3
Gar-Ankara / Turki
c) Nomer telepon: 90.312.309 05 15/71549 - 71579 - 71309
e) Alamat e-mail: satinalmadairesi@tcddtasimacilik.gov.tr
d) Jumlah fax: 90.312.309 13 53
f) Ngaran-nami / gelar tina anggota relevan: Can KURT Insinyur, Nursen ŞAHİN Branch Branch

1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- Émbaran Ngeunaan lembut rekrutmen Subject
Subjek tina jasa lembut;
a) Ngaran: 12 CAF 65000 Runtuyan YHT Series sareng 12 SIEMENS Velaro Series ÇYHT Setét kanggo Sadaya Awak, Karusakan, Perbaikan sareng Ngalukis Gawé Pagawéan.
b) No GCC pendaptaran: 2020 / 231827
c) Kuantitas sareng jinis: 12 CAF 65000 Series YHT Sets sareng 12 SIEMENS Velaro Series ÇYHT Setét pikeun Sadaya Pakakas Awak, Karusakan, Perbaikan sareng Peradaan Pagerakan Gawé Paint
d) Tempat tindakan: Hal anu dituduhkeun dina suung Spésifikasi Téknis.
e) informasi lianna:
Artikel 3- Émbaran on Panawaran
Émbaran patali lembut teh;
a) prosedur Tender: Open Tender
b) Alamat perolehan: Direktorat TCDD Umum Pembelian sareng Inventory Control Department of Public Tender Commission Meeting Hall (4052 No. B) / Altındağ, Haci Bayram, Hippodrome Caddesi, Teu: 3 Gar-Ankara / Turki
c) Tanggal lembut: 03.06.2020
d) waktu lembut: 14: 30
e) Tempat Rapat Komite Tender: Diréktur TCDD Umum Pembelian & Inventory Control Department of Public Tender Commission Meeting Hall (4052 No. B) Altındağ, Haci Bayram, Hippodrome Caddesi, Teu: 3 Gar-Ankara / Turki

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
June 3
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Janten kahiji komen

koméntar