02 / 06 / 2020
loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Layanan Ankaray Extension Line Engineering Consultancy Service Bakal Dipik

@ Juni 4 10: 00 - 11: 00

TL1


wara-wara pengumuman tender nyambungkeun baris konsultasi rékayasa bakal dicandak

Jasa Konsultasi Ankaray Extension Line Teknik Bakal Dipik
JABATAN JABAYAN EGO GENERAL JABATAN INTAN TRANSPORTASI

Calon anu boga pangalaman anu cekap diajak ngalamar prequalification kanggo usul pikeun A1 Line (Ankaray) Kisaran Project-Nato Road Rail System Extension Line's Final Project Services. Prosedur tender bakal dipibanda diantara para tenderers tertentu saluyu sareng sasadiaan dina bagian 4734 UU Nomer 5, kalayan partisipasi para pembida anu bakal diulinkeun pikeun nawar dina daptar pondok ku netepkeunana dumasar kana kriteria anu ditangtukeun dina spésifikasi prequalification, di antara jalma anu kualifikasi ditangtukeun salaku hasil tina penilaian prequalification.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 228427
1 of Administrasi
a) Alamat: Yenimahalle Hipodrum Caddesi A Blok 5 06330 Yenimahalle YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3125071316 - 3125071301
c) Alamat Surat Éléktronik: mehmet.kemer@ego.gov.tr
ç) alamat Internét dimana dokumen prequalification tiasa katingal: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2- of prequalification isu jasa consultancy
a) Quality, tipe na jumlah:
Jasa Desain Akhir pikeun 10 Pen - Garis A1 (Ankaray) Mesin Jahit - Sistem Sambutan Rel Railway Nato Road
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: ANKARA
c) Lilana gawé: bulan 8 ti tanggal mimiti

meunteun Pra-kualifikasi tina 3-
a) Tempat: Ankara Metropolitan Munisipalitas EGO Diréktur Umum Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi A Blok No: 5 Lantai: 4 Rapat Déwan Pentadbiran Yenimahalle / ANKARA
b) Titimangsa jeung wanci: 04.06.2020 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
June 4
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

ego
telepon:
0 312 507 10 00
Surélék:
bilgi@ego.gov.tr
website:
https://www.ego.gov.tr

tempat

Umum Direktorat of ego
Pulisi mah.hipodro I cad.no:xnumx Blok Yenimahalle / Ankara
Yenimahalle / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0 312 507 10 00
website:
https://www.ego.gov.tr

Janten kahiji komen

koméntar