Karéta Terpantas sadunya
27 Aprika Kidul

Rekam-pegatna Unik 5 Train Unik Dunya

Karéta, salah sahiji kendaraan angkutan umum anu paling lami di dunya, parantos lami urang mangabad-abad. Ngembangkeun sareng ngarobih karéta sareng téknologi ngembangkeun langkung dipikaresep ku istilah angkutan barang sareng transportasi panumpang. mun Anjeun [Lainna ...]

proyék signalling nasional
06 Ankara

Proyék Signing Railway Nasional

Anu pangheulana di nagara urang dina proyék karéta api, dina lingkup Program TUBITAK 1007, supados tiasa ngiringan sistem sinyal anu dicandak ti luar negeri; Proyék Signalization Railway Nasional (UDSP) migawé bareng kalayan TCDD, TÜBİTAK BİLGEM sareng İTÜ [Lainna ...]

kancing dipencet di istanbul
34 Istanbul

Channel Pressed di Istanbul

Channel Pressed di Istanbul; Tombol na parantos dipencet dina Saluran proyék Istanbul, anu bakal direalisasikeun kalayan modél ngawangun-oper-transfer, anu hargana 75 milyar pon. Proses proyék Kanal Istanbul nyaéta ngagancangan. Ijin sareng diliputi ka Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi [Lainna ...]