kancing dipencet di istanbul
34 Istanbul

Channel Pressed di Istanbul

Channel Pressed di Istanbul; Tombol na parantos dipencet dina Saluran proyék Istanbul, anu bakal direalisasikeun kalayan modél ngawangun-oper-transfer, anu hargana 75 milyar pon. Proses proyék Kanal Istanbul nyaéta ngagancangan. 28 dina Direktorat Umum Permit sareng Pemeriksa Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi [Lainna ...]

panumpang kareta elazigda mobil carpti wel luka
23 Elazig

Paeh 2, 1 Gangguan

Panumpang Train Slammed dina Mobil di Elazığ 2 Paéh, 1 Tatu; Karéta panumpang di Elazığ, jalma 3 anu kacilakaan dina mobil anu ditabrak ku jalur nyebrang tingkat anu henteu terkawal dibawa ka rumah sakit. Nomer panumpang 22012 pikeun penerbangan Malatya-Tatvan di Ataşehir Kuartal Elazığ [Lainna ...]

Lelang TCDD sareng hasil lembut
lembut buletin

RayHaber 14.11.2019 Bulletin Lembut

Jasa Perpustakaan Bakal Dijajikeun Layanan Kaamanan Pribadi Tiasa Dijupuk (TÜDEMSAŞ) Perolehan Anggota Penjaga Pameuntungan Anu Patukang Diperolehi Jalan Raya Karéta Api sareng Kabel Mobil MobilRayHaber Buletin Tender 09.01.2019 09 / 01 / 2019 Stasiun Asuransi Tambahan Gare Road Construction Maintenance and Repair [Lainna ...]