loading Kajadian

← Balik deui kana Kajadian

TCDD

444 8 233||www.tcdd.gov.tr ​​Ku
auctions TCDD
Républik Turki Propinsi Kareta api TCDD, atawa ngan saukur jajahan angkot rail di Turki anu operasi sarta ngadalikeun pamaréntah.
  • Palayanan Pelanggan: 444 8 233
  • Kepala kantor: Ankara
  • pangadeg: Türkiye
  • Tanggal ngadegna: June 1 1927
Loading ...

November 2019

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
Direktorat régional ti TCDD YHT, lingkungan Ankara High Speed ​​Rail Station daging Celal Bayar Pegangsaan No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Layanan Kepribadian Bakal Diangkat Direktorat Umum Railway State Turki (TCDD) YHT REHORMATOR YHT régional régional YHT Daerah (Direktor 6) Karyawan 61 sareng 01012020-31122020 antara tanggal 12-XNUMX bulan pikeun beberesih umum sareng pemanasan.

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional, Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Diréktur Umum Railway Propinsi (TCDD) 1. PELUKSAN KABUPATEN DAN PERKHIDMATAN STOK KONTOL KOMUNITAS TCDD 1 DENGAN KOMPUTER DI ARTOR PAMUKOVA KM: 167 + 235 SUBCONTRACTOR AND KM: 159 + 680 OVERHEAD BRIDGE ...

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional, Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Diréktur Umum Railway Propinsi (TCDD) 1. PELUKSAN KABUPATEN DAN PERKHIDMATAN STOK KONTOL KOMUNITAS TCDD 1 DENGAN KOMPUTER DI ARTOR PAMUKOVA KM: 167 + 235 SUBCONTRACTOR AND KM: 159 + 680 OVERHEAD BRIDGE ...

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD Sivas 4. Direktorat régional, Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Diréktur Jenderal Karéta Api Turki (TCDD) 4. PROSURASI PEMBEKAAN KOMUNITAS DENGAN PERKHIDMATAN STOK PROSUKUR DENGAN PERKHIDMATAN RENTAL CAR NGARGUHAN Pengadaan jasa ka Artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19…

Manggihan More »

Perolehan Perolehan: Sistem Teknologi Inpormasi Pangropéa sareng Layanan Deui

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Sistem Teknologi Informasi Pangropéa sareng Perbaikan Layanan Perolehan Diréktur Jenderal Diréktur Propinsi Turki (TCDD) 3. PENDAFTONGAN KOMUNITAS DAN KOMPOK KOMPUTUS KOMUNITAS KOMUNITAS TCDD 3Regional Diréktur Sistem Téknologi Pangropéa sareng Perbaikan Layanan Perolehan Perbaikan

Manggihan More »

Perolehan Perolehan: Pamasangan Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng serat serat Optik sareng Sistem Transmission

Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Komunikasi Tecer-Karagöl-Kangal, Sinyal, Énergi sareng Serat Optik sareng Sistem Pangiriman Optik sareng Sistem Pangiriman TC STATE RAILWAYS DIRECTORATE GENERAL DIRECTORATE Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng Serat Optik Peletakan sareng Sistem Pangiriman Dipasang karya 4734…

Manggihan More »

Perhatikeun ngayakeun: Komunikasi, Listrik, Téknologi Telekomunikasi

Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Komunikasi, Listrik, Téknologi Télékomunikasi Tugas bakal dilakukeun TANGGAL TANGGAL JAMINAN DIREKORATE JAMINAN TRANSLATE Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Energi sareng Serat Optik sareng Sistem Transmisi Instalasi kabuka dumasar kana Artikel 4734 UU PELUANG PANUKUAN Umum 19.

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD Adana 6. Direktorat régional, lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 6. Diréktur Daérah Daérah Bahan Api Dibeuli TC NEJERI NEGARA ADMINISTRATION DIRECTORATE DENGAN (TCDD) ADANA 6. Pendaptaran BUKU DAN KUNCI PERKHIDMATAN KONTROL KOMUNITAS Perolehan Diesel (Euro Diesel) Pengadaan barang i

Manggihan More »

Pengumuman Tender: Ankara Kayseri Line Km: 43 + 600'da Railway Overpass

Nopémber 19 @ 10: 30 - 11: 30
TCDD Ankara 2. Direktorat régional, Anadolu Pegangsaan Behicbey / Ankara
Behicbey / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

+ Kayseri Railway Line Pedestrian Overpass at 43 + 600 Diréktur Umum Turki Railways State (TCDD). PERKHIDMATAN PELEKA DENGAN PERKHIDMATAN ANKARA - KAYSERİ LINE KM: 2 + 43 (RAILWAY) PEMBINAAN PEDESTRIAN SUPERCHARGE işi

Manggihan More »

Perhatosan Tender: Ankara Kayseri Line KM: 43 + 600 (Railway) Konstruksi Overlay Tapak

Nopémber 19 @ 10: 30 - 11: 30
TCDD Ankara 2. Direktorat régional, Anadolu Pegangsaan Behicbey / Ankara
Behicbey / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Pangwangunan Élmu Sakit Jalan di Ankara Kayseri Line KM: 43 + 600 (RAILWAY) TR DIRECTORATE TRANSLATE NEGERI (TCDD). PERKHIDMATAN PELEKA DENGAN PERKHIDMATAN ANKARA - KAYSERİ LINE KM: 2 + 43 (RAILWAY) PEMBINAAN PEDESTRIAN SUPERCHARGE işi

Loading ...
Manggihan More »

Pengumuman Tender: Irmak Zonguldak Line KM: 382 + 300'de ka katuhu tina lamping lamping saluran anu terbuka sareng saluran beubeur

Nopémber 20 @ 10: 30 - 11: 30
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Garis Irmak Zonguldak KM: 382 + 300'de sisi katuhu dina lamping saluran terbuka sareng saluran beubeur TC REPUBLIC OF TURKEY GENERAL DIRECTORATE (TCDD) 2. BUKU PERHATIAN SERVIS DIRECTORATE IRMAK - ZONGULDAK LINE KM: 382 + 300 LINE HAT

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD Malatya 5. Direktorat régional, İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Diréktur Jenderal Karéta Api Turki (TCDD) 5. DAFTAR DAFTAR DENGAN KARKUSAN TEKNIKAL TEKNIKAL TEKNIKAL TEKNIKAL DAN PROSURI PERHATOSAN KOMUNITAS Numutkeun kana Artikel 4734 UU Perolehan Umum no.

Manggihan More »

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional, Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Perolehan Alat-Alat Listrik Elektronik Railway SUBJEK OF TENDER AND ISU-ISU DENGAN MENYIMPANG BALIK Artikel 1- Inpormasi dina Otoritas Kontraktor 1.1. Administrasi Bisnis: a) Ngaran: TCDD. Operasi 7. Diréktur Daérah AFYONKARAHİSAR b) Alamat: Aliçetinkaya…

Manggihan More »

Perhatosan Tender: Minyak Suluh 145.000 LT Bakal Dibeuli

Nopémber 25 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD Sivas 4. Direktorat régional, Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Pikeun ngagaleuh Républik Suluh Turki Diréktur Umum Rail Rail State (TCDD) 4. Pendaptaran BUKU DAN KUNCI JABATAN KAWASAN KOMUNITAS Perolehan bahan bakar solar (LAIN) kalayan sistem nurutan suluh Numutkeun kana artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19…

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

Nopémber 26 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional, Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Layanan Kaamanan Pribadi bakal Diangkat TR DIRECTORATE KENYATAAN NEGERI (TCDD) AFYON CONRETE TRAVERS FACTORY DIRECTORATE 9 PERSONNELED ARMED KESELAMATAN (UNTUK 2020 TAHUN) Ngayakeun perolehan layanan 4734 Artikel No. 19 Artikel X

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: meresihan Service Alınacaktır

Nopémber 26 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD Sivas 4. Direktorat régional, Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Diréktur Umum Railway Propinsi (TCDD) 4. BUKU DENGAN BUKU DAN KUNCI KAWASAN KONEKSI KOMUNITAS GAR PEMBANGUNAN GARUNGAN AND ASSOCIATION AND PERSONNEL DORMITORY DENGAN KOMPUTER PANJANGGANAN KOMPUTER KOMPUTER DAN KOMPUTER KOMPUTER KOMPUTER KOMPUTER PANJENONGAN DAN PALANDÖKEN EN

Manggihan More »

Béja Tender: Pangwangunan Fasilitas Listrik Hanlı Çetinkaya

Nopémber 26 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Pangwangunan Hanlı Çetinkaya Fasilitas Éléktronik Konstruksi Diréktur Umum Républik Turki Propinsi Administrasi Railway State (TCDD) Diréktur Umum Hanlı-Çetinkaya Fasilitas Éléktronik Konstruksi Karya Konstruksi prosedur konstruksi kabuka dumasar kana Artikel 4734 UU Perolehan Umum No. 19

Manggihan More »

Perhatosan Tender: Overpass Vehicle tinimbang Level Crossing

Nopémber 26 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Basmane-Afyon Garis Km: 171 + 165'den nyebrang tingkat gaganti kendaraan anu nyababkeun konstruksi TC STATE RAILWAYS GENERAL DIRECTORATE (TCDD) 3. BUKU PENDAFTARAN DAN KUNCI PERKHIDMATAN KONTROL KOMUNITAS Basmane-Afyon Garis Km: 171 + 165'de tingkat nyebrang gaganti konstruksi kendaraan yapıl

Manggihan More »

Perhatosan Tender: Basmane-Afyon Line Km: 171 + 165'e Level Overing Vehicle Overpass bakal diwangun

Nopémber 26 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Basmane-Afyon Line Km: 171 + 165'den Level Crossing bakal digentos ku kendaraan kendaraan TC STATE RAILWAYS ADMINISTRATION DIRECTORATE GENERAL (TCDD) 3. BUKU PENDAFTARAN DAN KUNCI PERKHIDMATAN KONTROL KOMUNITAS Basmane-Afyon Garis Km: 171 + 165'de tingkat nyebrang gaganti konstruksi kendaraan yapıl

Manggihan More »

Pengumuman Tender: Ngaganti Sénsor Kaca Kaca Di antara Stasiun Mamure Fevzipaşa sareng Silicone Insulator

Nopémber 27 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD Adana 6. Direktorat régional, lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Ngaganti Kaca Insulators sareng Silikon Insulator Diantara Stasiun Mamure Fevzipaşa TCDD ADANA 6. DIRECTORATE KABUPATEN Mamure - Stasiun Fevzipaşa Ngaganti Kaca Insulators sareng Silicone Insulator konstruksi Numutkeun Pasal 4734 UU PELUANG PANJAKUAN 19 X

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 28 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional, Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Layanan Sewa Mobil Mobil Tiasa Dianggé TANGGAL JATI DENGAN JAMINAN GENERAL (TCDD) 7. PEMBEKA DIRECTORATE KABUPATEN DAN STOK KONSEP PERKHIDMATAN JABATAN 9 jumlah taksi anu duaan taksi 4x4 pickup (henteu ngaluarkeun suluh) ngayakeun jasa jasa sewa 4734 Public sayılı

Manggihan More »

Perhatosan Tender: Minyak Bahan Bakar 500.000 Bakal Dibeuli

Nopémber 29 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD Sivas 4. Direktorat régional, Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Sivas 4.Region Direktorat 500.000 Liters Bahan bakar Bakal mésér SUBJEK TENDER DAN ISU-ISU DIPANGGU UNTUK SUBMISSION TENDER Artikel 1- Informasi dina Administrasi Juragan 1.1. Pamilik usaha bisnis; a) Ngaran: TCDD Plant Sivas 4. Régional ...

Manggihan More »

Désémber 2019

Pengumuman Tender: Konstruksi Garis Manisa-Bandırma sareng Konstruksi Lapisan Ballast Tembok Panyekel Tembok

Range 2 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Manisa-Bandirma Line Bridges and Grilles kanggo tujuan Ballast Holder Wall Guardrail TC REPUBLIK TURKEY DIRECTORATE GENERAL DIRECTORATE (TCDD) 3. JABATAN RASA KABUPATEN DENGAN KOMUNITAS KOMPOTEN DI MANUK DUMADANG MANİSA-BANDIRMA UNTUK KANGGURAN HENTIASA DENGAN BATAL DI GRATIS DAN GROTES…

Manggihan More »

Perolehan Perolehan: Layanan Perlindungan sareng Kaamanan Bakal Diolehi

Range 2 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD Sivas 4. Direktorat régional, Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Perlindungan Protéksi sareng Kaamanan Bakal Diangkut TC JAMINAN KOMUNITAS NEGERI NEGARA (TCDD) SİVAS CONCRETE TRAVERS FACTORY DIRECTORATE 2020 PERLUANGAN TAHUNAN DAN PROSES KURSUS DIGUNTUKAN PANALUNGTUNG dibuka dumasar kana Artikel 4734 19.

Manggihan More »

Katerangan ngeunaan Lembut: Daya Teknis Téknis sareng Kiri Mobil sareng Supir

Range 3 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD Adana 6. Direktorat régional, lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Teknik Personel Çalıştırılması ve Sürücülü Araç Kiralanması İşi T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) ADANA 6. BÖLGE SATIN ALMA VE STOK KONTROL SERVİS MÜDÜRLÜĞÜ Teknik Personel Çalıştırılması ve Sürücülü Araç Kiralanması İşi hizmet alımı 4734…

Manggihan More »

Béja Tender: Ulukışla Boğazköprü Line Km: Overpass at 61 + 500

Range 3 @ 10: 30 - 11: 30
TCDD Ankara 2. Direktorat régional, Anadolu Pegangsaan Behicbey / Ankara
Behicbey / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Overpass at Ulukışla Boğazköprü Line Km: 61 + 500 REPUBLIK TURKEY GENERAL DIREKORATE NEGERI NEGARA (TCDD). KABUPATEN PERKHIDMATAN JAMINAN KABUPATEN ULUKIŞLA - BOĞAZKÖPRÜ LINE KM: 2 + 61 (RAILWAY) KOMPUTER KOMPUTER konstruksi 500 UU PELUANG UNTUK 4734 X

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Range 3 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional, Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Araç Kiralama Hizmeti Alınacaktır T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA VE STOK KONTROL SERVİS MÜDÜRLÜĞÜ TCDD 7 Bölge Müdürlüğü işyerlerine sürücülü (yakıt giderleri hariç) araç kiralama hizmet alımı 4734 sayılı…

Manggihan More »

Pengumuman Tender: Persiapan Aplikasi Aplikasi Bursa Stasiun sareng Stasion Bursa YHT

Range 4 @ 10: 00 - 11: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Bursa YHT Gar ve İstasyonlarının Uygulama Projelerinin Hazırlanması T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) GENEL MÜDÜRLÜK Bursa YHT Gar, Yenişehir Havaalanı YHT İstasyonu, Yenişehir YHT İstasyonu ve Gürsu YHT İstasyonu Uygulama Projelerinin Hazırlanması danışmanlık hizmeti…

Manggihan More »

Béja Tender: Diesel Bakal Dibeuli

Range 4 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD Sivas 4. Direktorat régional, Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Tujuanana pikeun TENDER sareng ISU anu dihubungkeun ka Artikel 1 - Inpormasi 1.1. Administrasi The; a) Ngaran: REPUBLIK JAWATAN KURTUS JAMINAN TURKEY NEGARA NEGARA (TCDD) 4. PENDAFTARAN DENGAN KABUPATEN KOMUNITAS STOK DAN KAWAN.

Manggihan More »

İhale İlanı : Sürücülü Araç Kiralama İşi

Range 5 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD Malatya 5. Direktorat régional, İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Sürücülü Araç Kiralama İşi T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) 5. BÖLGE SATINALMA MÜDÜRLÜĞÜ 1- 14 Adet Sürücüsü ile Birlikte Araç Kiralama 2- 9 Adet Sürücüsü ile Birlikte Araç Kiralama İşi hizmet alımı 4734 sayılı…

Manggihan More »

Perolehan Perolehan: Pangropéa tina Galur Konvensional

Range 5 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Pangropéa Galur Konvensional TC JAMINAN KARETORAN NEGERI NEGARA (TCDD) Pangropéa tina Galur Konvensional pikeun periode 1 (A1, A2 Group Affairs) ngayakeun jasa numutkeun Pasal 4734

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

Range 5 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional, Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Akaryakıt Satın Alınacaktır T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TCDD 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA VE STOK KONTROL SERVİS MÜDÜRLÜĞÜ ATOS sistemi ile motorin (diğer) - EURO DİZEL) yakıt (Teknik şartnameye göre) alımı 4734 sayılı…

Manggihan More »

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Range 5 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD Sivas 4. Direktorat régional, Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Yemek Hizmeti Alınacaktır T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) SİVAS BETON TRAVERS FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ İAŞE HİZMETİ SATIN ALINMASI İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile…

Manggihan More »

Perhatosan Tender: Karya Éléktina Bangunan Teknis anu bakal diwangun dina Skop Proyék Signalization

Range 12 @ 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Karya Éléktina Bangunan Teknis anu bakal diwangun dina Skop Proyék Signalization bakal dilakukeun TANGTUNG TRANSLATE TRANSLATE (TCDD) 3. KABUPATEN PEMBANGUNAN DAN STOK KAWANAN KAWINAN DIREKTORAT TEKNIK SIGNALING PROJEKS TEKNIKAL TEKNIKAL 14 UNTUK MANGGUNGKEUN NGEUNAAN ENERGY YGK

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: tungsten Carbide ieu Tamping digging bakal dibeuli

Range 18 @ 14: 30 - 15: 30
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Tungsten Karbürlü Buraj Kazması Satın Alınacaktır T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) GENEL MÜDÜRLÜK 2784 adet Tungsten Karbürlü Buraj Kazması alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale…

Manggihan More »

January 2020

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

01/01/2020 @ 10:00 - 11: 00
TCDD Sivas 4. Direktorat régional, Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Layanan Kepegawaian Diénggalan Kéngingkeun Diréktur Umum Républik Turki Républik Railway State (TCDD) 4. BUKU NYUKTAN AND KUNCI KOMPUTUS KOMPUTER DI KONTOL KOMUNITAS PELEKAAN DAN MEMBANGKAN PERKHIDMATAN KOMUNITAS DAN KAKITANGAN STRUK UNTUK KONEKTORAN KOMPUTER BUDAK. jasa mésér 4734 sayılı

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: wasta Kaamanan Layanan ngayakeun proyék

01/01/2020 @ 14:00 - 15: 00
TCDD Malatya 5. Direktorat régional, İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Pengadaan jasa Jaminan Kaamanan Pribadi Diréktur Umum Railway State Turki (TCDD) 5. Registrasi Pamaréntah Penguasaan Layanan Kaamanan Pribadi Perolehan jasa ngaliwatan prosedur kabuka kabuka luyu sareng Artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19…

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Loading ...
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting