loading Kajadian
  • Kajadian pikeun Nopémber 2019

    Acara Milarian na Napigasi Tampilan

    Acara pintonan Napigasi

    Kalénder Acara

    Kalénder Acara
    Senen Salasa Rebo Kemis Jumaah Septu Minggu
    28
    29
    30

    Perhatosan Tender: Pangwangunan Tembok Mertahankeun Konkrit Renconténg sareng Saluran Saluran di Irmak Zonguldak Line

    Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜVASAŞ)

    31

    Perolehan Perolehan: Meuli Daya Transformer

    Perolehan Perolehan: ngayakeun Alat Spare pikeun Gebze Köseköy Line

    Perhatosan Tender: Karya Konstruksi Fender sareng Bollard di Bandırma Port Area

    Perolehan Perolehan: Layanan Pangropéa sareng Perbaikan pikeun Sistem Listrik

    Pengumuman Tender: Konstruksi Bengkel Karpét Pamutasan Akhir (TÜVASAŞ)

    Perhatosan Tender: Pangropéa sareng Perbaikan Sistem Éléktrifikasi

    1
    2
    3
    4

    Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

    5

    Perolehan Perolehan: Layanan Pamadamilan Anu Ngahasilkeun (TÜVASAS)

    Ngayakeun bewara: asuransi Service Alınacaktır

    Perhatosan Tender: Irmak Zonguldak Line Km: 370 + 517 (Railway) Overpass Construction

    Perolehan Perolehan: ngayakeun Lintasan Tingkat Terjaga

    6

    Perhatosan Tender: Irmak Zonguldak Line Km: 378 + 220'de overpass konstruksi

    Perhatosan Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Lingkungan, Taman, Peraturan Taman sareng Pangropéa

    Rendering: Meuli Kayu Travers

    Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Operasi Patugas pikeun Perlayaran Tingkat Anu Dilindungan

    7

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Perhatosan Tender: Perbaikan sareng Pangropéa tina Pasokan Komputer sareng Pasokan

    Perhatoskeun Tender: Ankara-Kayseri Line KM: 31 + 546 (Railway) Pangwangunan Tapak Pedestrian

    Rendering: Meuli Kayu Travers

    Perolehan Perolehan: Pengadaan Operasi Pameuntasan Tingkat Anu Dilindungan

    Perhatosan Tender: Panghasilan Tingkat Pameuntasan Tingkat Anu Diperolehi

    8

    Pengumuman Tender: Operasi Kemudahan Pemanasan Tengah

    Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Personel pikeun YHT VIP Lounge

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

    9
    10
    11

    Perolehan Perolehan: Kars Logistics Center 2250 Ton 60E1 Rail ngayakeun

    Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

    Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

    Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

    Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

    12

    Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

    Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

    13

    Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

    Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

    Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

    Perhatosan Tender: 49 E1 Raya Sadia Sapotong 20 R 300 Radius 1 / 9 Teras Monoblock Manganese Teras Pikeun Mésér

    Perhatosan Perolehan: Persiapan Railway II sareng Karéta Api III pikeun Operasi

    Béja Tender: Layanan Pangropéa sareng Perbaikan pikeun PC sareng Peralatan

    14

    Lembut bewara: Layanan Level Pameuntasan Pameuntasan Badé Diaéng

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

    Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    15

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

    16
    17
    18

    Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

    Perolehan Perolehan: Sistem Teknologi Inpormasi Pangropéa sareng Layanan Deui

    19

    Perolehan Perolehan: Pamasangan Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng serat serat Optik sareng Sistem Transmission

    Perhatikeun ngayakeun: Komunikasi, Listrik, Téknologi Telekomunikasi

    Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

    Pengumuman Tender: Ankara Kayseri Line Km: 43 + 600'da Railway Overpass

    Perhatosan Tender: Ankara Kayseri Line KM: 43 + 600 (Railway) Konstruksi Overlay Tapak

    Bogie Chassis Robotic Welding System Procurement (TÜVASAŞ)

    Perolehan Perolehan: ngayakeun Sistim Automation Welding Robot Bogie Chassis

    20

    Pengumuman Tender: Irmak Zonguldak Line KM: 382 + 300'de ka katuhu tina lamping lamping saluran anu terbuka sareng saluran beubeur

    21

    Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

    Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

    22
    23

    RayHaber9. Ulang tahun na!

    24
    25

    Perhatosan Tender: Minyak Suluh 145.000 LT Bakal Dibeuli

    26

    Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

    Ngayakeun bewara: meresihan Service Alınacaktır

    Béja Tender: Pangwangunan Fasilitas Listrik Hanlı Çetinkaya

    Perhatosan Tender: Overpass Vehicle tinimbang Level Crossing

    Perhatosan Tender: Basmane-Afyon Line Km: 171 + 165'e Level Overing Vehicle Overpass bakal diwangun

    27

    Pengumuman Tender: Ngaganti Sénsor Kaca Kaca Di antara Stasiun Mamure Fevzipaşa sareng Silicone Insulator

    İhale İlanı : Manevra sahasında Muhtelif Yolların Düzenlenmesi (TÜVASAŞ)

    28

    Perolehan Perolehan: Topkapı Tram Station Steel konstruksi sareng Konstruksi Stair sareng Landskap

    Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

    29

    Perhatosan Tender: Minyak Bahan Bakar 500.000 Bakal Dibeuli

    30
    1
    + Kajadian Ékspor
  • Daptar Sistem Railway Daptar

    cum 15
    cum 15

    Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

    Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
    PTS 18
    Sal 19

    Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

    Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00
    Sal 19
  • Jadwal Tender Railway - RayHaber

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting