loading Kajadian
  • Acara Milarian na Napigasi Tampilan

    Acara pintonan Napigasi

    Kalénder Acara

    Kalénder Acara
    Senen Salasa Rebo Kemis Jumaah Septu Minggu
    28
    29

    Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜVASAŞ)

    Perolehan Perolehan: Layanan Pangropéa sareng Perbaikan pikeun Sistem Listrik

    Perhatosan Tender: Pangropéa sareng Perbaikan Sistem Éléktrifikasi

    1
    2
    3

    Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

    Perolehan Perolehan: Layanan Pamadamilan Anu Ngahasilkeun (TÜVASAS)

    Ngayakeun bewara: asuransi Service Alınacaktır

    Perolehan Perolehan: ngayakeun Lintasan Tingkat Terjaga

    Perhatosan Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Lingkungan, Taman, Peraturan Taman sareng Pangropéa

    Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Operasi Patugas pikeun Perlayaran Tingkat Anu Dilindungan

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Perhatosan Tender: Perbaikan sareng Pangropéa tina Pasokan Komputer sareng Pasokan

    Perhatosan Tender: Panghasilan Tingkat Pameuntasan Tingkat Anu Diperolehi

    Pengumuman Tender: Operasi Kemudahan Pemanasan Tengah

    Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Personel pikeun YHT VIP Lounge

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

    9
    10

    Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

    Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

    Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

    Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

    Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

    Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

    Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

    Béja Tender: Layanan Pangropéa sareng Perbaikan pikeun PC sareng Peralatan

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

    Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

    Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    16
    17

    Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

    Perolehan Perolehan: Sistem Teknologi Inpormasi Pangropéa sareng Layanan Deui

    19
    20

    Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

    22
    23
    24
    25

    Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

    Ngayakeun bewara: meresihan Service Alınacaktır

    27

    Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

    29
    30
    1
    + Kajadian Ékspor
  • Daptar Sistem Railway Daptar

    ka 14
    ka 14

    Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

    Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
    ka 14
    cum 15
    cum 15

    Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

    Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
  • Jadwal Tender Railway - RayHaber

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting