loading Kajadian
  • Acara Milarian na Napigasi Tampilan

    Acara pintonan Napigasi

    Kalénder Acara

    Kalénder Acara
    Senen Salasa Rebo Kemis Jumaah Septu Minggu
    28
    29
    30

    Perolehan Perolehan: Meuli Daya Transformer

    Perolehan Perolehan: ngayakeun Alat Spare pikeun Gebze Köseköy Line

    1
    2
    3
    4
    5

    Rendering: Meuli Kayu Travers

    Rendering: Meuli Kayu Travers

    8
    9
    10

    Perolehan Perolehan: Kars Logistics Center 2250 Ton 60E1 Rail ngayakeun

    12

    Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

    Perhatosan Tender: 49 E1 Raya Sadia Sapotong 20 R 300 Radius 1 / 9 Teras Monoblock Manganese Teras Pikeun Mésér

    14
    15
    16
    17
    18

    Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

    Bogie Chassis Robotic Welding System Procurement (TÜVASAŞ)

    Perolehan Perolehan: ngayakeun Sistim Automation Welding Robot Bogie Chassis

    20

    Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

    22
    23
    24

    Perhatosan Tender: Minyak Suluh 145.000 LT Bakal Dibeuli

    26
    27
    28

    Perhatosan Tender: Minyak Bahan Bakar 500.000 Bakal Dibeuli

    30
    1
    + Kajadian Ékspor
  • Daptar Sistem Railway Daptar

    cum 15
    cum 15

    Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

    Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
    PTS 18
    Sal 19

    Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

    Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00
    Sal 19
  • Jadwal Tender Railway - RayHaber

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting